--> Росіяни підтягують резерви до українського міста з трьох боків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни підтягують резерви до українського міста з трьох боків

0
Росіяни підтягують резерви до українського міста з трьох боків
Військовий експерт Олег Жданов розповів, що окупаційні війська намагаються витиснути українські сили оборони на західний берег річки Бахмутка, пише 24 канал.

Жданов повідомив, що на півдні Бахмута ворог місцями відновлює позиції, місцями – втрачає. В росіян були слабкі спроби атакувати Залізнянське та Дубово-Василівку, вони не отримали успіху.

Російські окупанти завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка. На Авдіївському та Шахтарському напрямку ситуація є важкою, але стабільною, продовжується відбивання атак противника на Вугледар. В районі Опитного ЗСУ продовжують стримувати ворога.

Повідомлялося, що для ускладнення пересування ворога вносяться зміни в географію місцевості. Жданов припустив, що мовиться про підрив дамби північніше Бахмута.

"Найімовірніше, з понеділка чи з середини тижня тиск на Бахмут буде посилено з трьох боків. Ми спостерігаємо підтягування резервів зі сторони Росії", – додав військовий експерт.

На багатьох ділянках у Бахмуті активізувалася ворожа артилерія. Вона намагається якось підтримувати наступальну операцію, яка фактично провалилася. Для Росії не існує такого поняття як "провал операції", вони тупо продовжують атакувати українські позиції, не зважаючи на втрати та на ситуацію на фронті, підкреслив Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні