Водій авто на смерть переїхав чоловіка, який лежав посеред дороги. ФОТО

0
Водій авто на смерть переїхав чоловіка, який лежав посеред дороги. ФОТО
25 лютого в м. Вінниця водій автомобіля Volkswagen Touareg здійснив наїзд на 37-річного пішохода, який від отриманих ушкоджень загинув. За фактом автопригоди поліцією розпочато кримінальне провадження, повідомили у поліції Вінницької області.

Аварія сталась близько 21.00. За кермом автомобіля Volkswagen Touareg перебував 60-річний житель міста Вінниця.

За попередньо інформацією слідства, водій транспортного засобу здійснив наїзд на чоловіка, який лежав на проїзній частині дороги. Травми, отримані потерпілим, виявились не сумісними із життям. Слідчі з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.
Водій освідований, він тверезий. Транспортний засіб поміщено на арешт майданчик.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні