Переваги каркасних басейнів*

0
1
Переваги каркасних басейнів*
Водні процедури для дітей та дорослих у спеку, що може бути краще? Але що робити, якщо річки чи озера поблизу немає? Можна швидко, легко та з мінімальними витратами організувати своє власне водоймище. Для цього чудово підійде міцний, потрібних розмірів каркасний басейн, який можна підібрати тут https://aquapolis.ua/pools/tip_bassejna/karkasnye.html.

Каркасний басейн - це гідротехнічна розбірна споруда, кістяк якого складають порожнисті труби або цілісний лист металу. Всі каркасні басейни можна розділити на:

  • Стрижневі: каркас являє собою набір перекладин та ребер на які кріпиться плівка стінок басейну. Така конструкція дуже швидко збирається та розбирається і є досить міцною. Але використовується в каркасних басейнах відносно невеликої глибини.

  • Листові: більш міцний, листовий каркас жорсткіший. Такий басейн простіше чистити.



Головна перевага збірно-розбірних каркасних басейнів полягає у їхній доступній вартості. Також до переваг відносять:

  • доступність монтажу-демонтажу;

  • швидкість збирання;

  • міцність;

  • зручність у обслуговуванні;

  • практичність;

  • довговічність.


З чотирьох найпоширеніших типів басейнів (надувні, каркасні, поліпропіленові, бетонні) каркасні виграють за декількома показниками. Вони міцніші за надувні, легші за поліпропіленові, дешевші за бетонні. Час складання займає не більше години з моменту розпаковки. На швидкість впливають конфігурація та об'єм басейну. Простота конструкції виступає запорукою міцності. Кріплення та матеріал продумані до дрібниць. Не потрібні складні маніпуляції, які можуть призвести до пошкодження каркасу.

Щоб перемістити каркас потрібно тільки його спустошити. Конструкція легко переноситься у потрібне місце. Зламані елементи легко замінюються на нові. Всесезонний басейн можна декорувати, вибравши прикраси з таких морозостійких предметів.

Басейни прямокутної форми багато в чому зручніші за круглі або овальні. До їхніх переваг прийнято відносити:

  • Зручність розміщення, простота підготовки майданчика для монтажу;

  • Просту комплектацію будь-яким додатковим обладнанням, ігровими елементами;/li>
  • Легкість догляду та чищення.


До особливостей прямокутних каркасних басейнів прийнято відносити також те, що вони прекрасно підходять для сімейного купання. У чаші такої форми більше вільного простору, купатися в ній всією родиною набагато комфортніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні