Рф накопичила сотні одиниць ударної авіації: у ГУР попередили українців

0
Рф накопичила сотні одиниць ударної авіації: у ГУР попередили українців
Росія накопичила сотні одиниць штурмової авіації, щоб за нагоди застосувати її для удару по Україні.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк, пише ТСН.

"Йдеться не про накопичення на кордоні. Ворог накопичив ударне авіаційне угруповання, яке знаходиться мінімум за 200 кілометрів від кордону. Це угруповання може бути задіяно для проведення штурмової дії на тих напрямках, де ворог буде мати якийсь успіх. На сьогодні бачимо, що жодної задачі так званої спецоперації виконано не було, жодної цілі не досягнуто. Тому вони зараз дивляться на те, де можуть здобути якихось тактичних успіхів, і потім будуть підкріплювати штурмовою авіацією", - каже Андрій Черняк.

За словами Черняка, передусім йдеться про Донецький напрямок.

"Щодо кількості – йдеться насправді про сотні одиниць. Але скільки з цих сотень працездатних? Вони також використовують авіацію радянських часів. Важко прогнозувати те, наскільки вона в працездатному, бойовому стані", - повідомив нам Черняк.

Своєю чергою в Повітряних силах ЗСУ неодноразово повідомляли, що ворог зараз не скеровує свою авіацію вглиб України через покращення роботи української ППО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні