Важка потрійна ДТП: постраждали двоє людей

0
Важка потрійна ДТП: постраждали двоє людей
Ввечері у понеділок, 27 лютого, у Львові трапилась потрійна аварія, унаслідок якої постраждали двоє людей, яких з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

Як повідомили у ДСНС Львівщини, аварія трапилась 27 лютого близько 19:15 на вул. Богданівській, 100. Відбулось зіткнення трьох автомобілів, зокрема Chevrolet Aveo, Geely та BMW. Унаслідок ДТП водій та пасажирка Geely, обоє віком 36 років, отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані, пише Захід нет.

З метою запобігання загоряння рятувальники відключили акумуляторні батареї в автомобілях. До ліквідації наслідків ДТП залучили 11 рятувальників та дві одиниці спецтехніки. Причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні