--> Росіяни закрили аеропорт, щоб перехопити НЛО - ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни закрили аеропорт, щоб перехопити НЛО - ЗМІ

0
Росіяни закрили аеропорт, щоб перехопити НЛО - ЗМІ
ВКС Росії, за інформацією журналістів, підняли в небі винищувачі через повідомлення про появу в небі невідомого об'єкта, а на території летовища оголошено план "Килим", пише Фокус.

У Росії в місті Санкт-Петербург закрили аеропорт. Він не приймає літаки через інформацію про виявленні в небі над містом невідомого повітряного об'єкта. Про це повідомляє російське видання "Вaza".

"У Санкт-Петербурзі запровадили план "Килим" через невідомий об'єкт у повітрі. Аеропорт Пулково не приймає літаки. Сигнал "Килим" подають при незаконному перетині кордону або появі НЛО. У небо над містом підняли винищувачі", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що згідно із інформацією сервісу Flightradar, цивільні літаки не наближаються до Санкт-Петербурга.

За даними сервісу Flightradar, літаки облітають стороною Пулкове або нарізають кола поруч, якщо їм потрібно приземлитися в Пітері.

Так, за повідомленням росЗМІ, рейс "Перемоги" з Москви до Санкт-Петербурга робить кола над Валдайським національним парком. Борти не наближаються ближче ніж на 200 кілометрів.

Судячи з даних Flightradar, літаки не можуть полетіти і до Калінінграда, тому що не можуть перетнути повітряний простір Санкт-Петербурга. Рейс із Москви теж робить кола.

Офіційних коментарів із приводу закриття летовища не надходило.

У ЗСУ підтвердили інформацію про підрив російського розвідувального літака А-50 на аеродромі в Мачулищах. За словами спікера Повітряних сил Юрія Ігната, знищення ворожого літака – це результат діяльності білоруських партизанів. Пошкоджений літак відстежував зліт, посадку та напрямки руху української авіації та супроводжував атаки крилатими ракетами по території України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні