У Рівненській області чоловік зніс трактором два блокпости. ФОТО

1
У Рівненській області чоловік зніс трактором два блокпости. ФОТО
На Рівненщині 34-річний житель Старого Села зніс трактором два оборонних укріплення, адже йому не сподобалось, що їх облаштували біля його господарства. Інцидент стався у четвер, 23 січня, повідомили у поліції Рівненської області.

Повідомлення про вчинене правопорушення надійшло до поліції від командира добровольчого формування територіальної громади, члени якої двома днями раніше облаштовували стаціонарні вогневі позиції на вулицях І. Франка та Б. Хмельницького.

Поліцейські з’ясували, що оборонні укріплення встановлювала Старосільська громада на виконання наказу Рівненської ОВА та рішення ради оборони області відповідно до плану-схеми охорони та оборони населеного пункту Старе Село.

"Виявилося, що чоловікові, який проживає поруч, не сподобалося таке сусідство, бо фортифікаційні споруди розташовані близько біля його господарства, заважають виїзду із подвір’я та непотрібні взагалі. Тому 34-річний житель Старого Села скинув бетонні блоки та мішки із піском за допомогою свого трактора", - йдеться у повідомленні.

За вчинені хуліганські дії чоловікові повідомили про підозру за частиною 1 статті 296 КК України.

Справу скерували на розгляд суду. За скоєне йому загрожує 17 тис. грн штрафу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто дав роспорядження ставити блокпост біля житла, коли мало що гамір, а ще й ср-ти в огород до тебе цілий рік ходять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні