Українських чоловіків закликати йти до військкоматів та готуватися до війни

2
Українських чоловіків закликати йти до військкоматів та готуватися до війни
Командир відділення у 68-й бригаді ЗСУ, поет та музикант Павло Вишебаба рекомендує всім чоловікам чесно стати на облік і готуватися до війни.

За його словами, просто відсидітися не вийде. Українська армія потребує поповнення для боротьби з російськими загарбниками. Про це він розповів в ефірі національного телемарафону.

"Треба готуватися до того, що війна не закінчиться в найближчий місяць. Перемога буде точно за нами, однак ми не знаємо точно коли. Тому мене дивує історія, що начебто люди тікають від військкоматів. Треба приходити в стан внутрішньої мобілізації, йти до військкоматів, ставати на облік. Ми розраховуємо на вас. Нам потрібне поповнення там, де вибувають, наприклад, трьохсотими наші хлопці, їдуть на лікування", - наголосив військовий ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я краще втечу у гейропу до своїх друзів-геїв!
Відповісти
А діти депутатів тоже українські чоловіки,то де вони? Президент робить вигляд що незнає цього!! То просто жах!! Ми не підемо поки не підуть вони,краще в тюрму!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні