Синоптики здивували прогнозом погоди на перші дні березня

0
Синоптики здивували прогнозом погоди на перші дні березня
Сьогодні останній зимовий день, а вже завтра – весна. Синоптики прогнозують, що в цілому березень буде теплим з вищою за норму температурою. Втім, морози ще на трохи затримаються в Україні, пише 24 канал.

Прогноз погоди на перші дні березня
За прогнозом синоптиків, щонайменше до 4 березня на всій території нашої держави вночі ще пануватимуть морози. Найбільші мінуси прогнозують на Заході у перші два дні весни. Здебільшого -6, втім, у четвер на Прикарпатті можливо і до -7.

В інших областях України в темну пору доби переважно лише -2..-4 градуси. Однак, вдень морози не дошкулятимуть у жодному регіоні. Весняне сонечко прогріє до +9 градусів.

Зауважимо, що вже 4 березня нічні морози ослабнуть. Максимум лише -4 на Закарпатті. Натомість в інших областях від 0...-2 градуси, а подекуди навіть плюс. Зокрема, у Луганській та Донецькій області вночі прогнозують до +2. Тим часом на Одещині вже до +4 градусів.

Вдень майже всюди +4...+7 градусів. У Закарпатській, Запорізькій, Одеській та Херсонській областях прогнозують до +9. На території тимчасово окупованого Криму ще більше, – +10.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні