Ніколи не кладіть ці речі у пральну машину

0
Ніколи не кладіть ці речі у пральну машину
Пральна машина економить час, сили і дарує чистоту, але деякі речі краще випрати вручну або віддати в хімчистку. Так вдасться зберегти їхній первозданний вид на довгий час, а не доведеться шукати заміну зіпсованим речам. А в деяких випадках і машинку можна захистити від поломки.

БЮСТГАЛТЕРИ
Ця річ несе одразу кілька ризиків. По-перше, кісточки можуть пошкодити бак пральної машини, а застібки – порвати інший одяг. По-друге, застібки можуть застрягти у стінках бака, а сама річ розтягнеться. Тому експерти радять прати бюстгальтери вручну.

КРАВАТКИ
Багато краваток виготовлені з делікатної тканини. Швидке прання призводить до того, що річ втрачає форму, а іноді й забруднює інший одяг.

РЕЧІ З ПАЄТКАМИ, ГУДЗИКАМИ ТА БЛИСКАВКАМИ
Небезпека речей з блискавками та гудзиками у тому, що вони можуть застрягти в машинці або пошкодити інший одяг. Перед завантаженням у барабан такі речі потрібно як мінімум застебнути, щоб зменшити ризик негативного результату прання.

Одяг з паєтками, бісером, камінням та іншими подібними елементами небезпечно прати у машинці, так як декор може відірватися і застрягти у механізмі чи пошкодити інші речі.

ДИТЯЧІ ШКАРПЕТКИ
У цю категорію входять інші дрібні предмети гардеробу. Дитячі шкарпетки можуть потрапити до дренажних отворів. Якщо часу на ручне прання немає, то перед завантаженням у барабан дрібні речі поміщають у спеціальний сітчастий мішечок.

ШОВКОВІ РЕЧІ
Красива, але делікатна тканина потребує особливого догляду. Навіть ручне прання має бути обережним. Допустимо використовувати лише спеціальні засоби для шовку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні