--> Жінки з цими іменами зіпсують вам життя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінки з цими іменами зіпсують вам життя

1
Жінки з цими іменами зіпсують вам життя
Деякі жінки притягують до себе велике і щире кохання, наче магніт і можуть зробити будь-якого чоловіка найщасливішою людиною на землі. Тоді як інші через нестерпний характер зіпсують життя будь-кому, пише Апостроф.

Маргарита
Дівчину з цим ім'ям досить легко обдурити, користуючись її наївністю та вразливістю. Однак, якщо це станеться, прощення Маргарити буде досить складно завоювати й з турботливої та приємної супутниці вона перетвориться на просто нестерпну жінку. Крім того, вона стає роздратованою, якщо щось йде не за планом.

Ніна
Ніна дуже любить сперечатися з оточуючими і до останнього доводить свою думку. Якщо хтось з нею не згоден - буде злитися, дратуватись і вередувати. Дівчина з цим ім'ям часто егоїстична і рідко коли думає про комфорт інших, через що з нею складно ужитися.

Марія
Марія розумна, кмітлива та відрізняється відмінною інтуїцією. Вона вміє бути дбайливою і люблячою, але все ж таки, в першу чергу думає про себе і свій комфорт. До певного часу, обранець може цього навіть не помічати, поки не скривдить Марію - тоді він і пізнає всі спектри характеру цієї дівчини.

Надія
Надія вимоглива, запальна і нетерпляча за своєю натурою. Спочатку така зухвалість приваблює чоловіків, але згодом жити під одним дахом з такою дівчиною стає нестерпно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здравствуйте! Это Компания “Сфера” - цифровые решения для поиска, оценки и управления персоналом. Попробуйте наш новый сервис “Сфера-виджет”. Он позволяет создать на своем сайте раздел с вакансиями без программистов и специальных знаний. Работает на любом сайте и устанавливается за 5 минут. Вы можете легко создавать и редактировать вакансии, бесплатно публиковать их на своем сайте, удобно работать с откликами и общаться с кандидатами во встроенном чате. Есть автоматическая проверка резюме кандидатов на соответствие вакансии при отклике. Узнайте больше о возможностях нашего сервиса на сайте new.sfera-rabota.ru/widjet
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні