На кордоні України та Молдови зі стріляниною затримали чоловіків

0
На кордоні України та Молдови зі стріляниною затримали чоловіків
В Одеській області прикордонники затримали групу чоловіків призовного віку, які хотіли втекти до Молдови. Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України.

Інцидент стався вчора, 28 лютого. Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон.

Ухилянтами виявилися місцеві жителів Одеської області. Свою «подорож» вони спланували вночі, щоб залишитися непоміченими. Проте прикордонники відділу «Фараонівка» виявили зловмисників за допомогою тепловізора.

Чоловіки не відреагували вимоги захисників зупинитися та почали тікати. Тому прикордонники зробили попереджувальні постріли. Після цього групу затримали.

Наразі правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Їхню подальшу долю вирішуватиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні