Зірка серіалу «Друзі» бореться з невиліковною хворобою. ФОТО

0
Зірка серіалу «Друзі» бореться з невиліковною хворобою. ФОТО
Американська акторка Крістіна Епплгейт прийшла на церемонію вручення нагород SAG Awards 2023. У неділю, 26 лютого, вона заявила, що церемонія може стати для неї як для актриси останньою. Зірка бореться з розсіяним склерозом, пише 24 канал.

Крістіна Епплгейт зіграла роль у чорній комедії "Мертвий для мене". Вперше серіал вийшов у 2019 році, однак, під час зйомок третього фінального сезону в актриси діагностували розсіяний склероз.

На церемонії вручення нагород SAG Awards 2023, всіма улюблена комедійна актриса натякнула на кінець своєї довгої кар'єри. На червоній доріжці вона з’явилася з 11-річною донькою та тростиною, на якій було написано: "FU MS".

Розсіяний склероз – це стан, який може вражати головний та спинний мозок, а побічні ефекти можуть включати труднощі із зором, рівновагою, рухами та чутливістю рук та ніг. За даними Джона Хопкінса, хвороба частіше зустрічається у жінок, ніж у чоловіків.

"Зараз я не можу собі уявити, що встаю о 5 ранку і проводжу 12 – 14 годин на знімальному майданчику", – сказала вона.

Наразі актриса займається озвучкою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні