Відомий російський актор помирає від страшної хвороби

0
Відомий російський актор помирає від страшної хвороби
Російський актор Микола Зазуля, який прославився грою в серіалі "Слід", вперше за довгий час вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками. Чоловік заявив, що останнім часом йому дуже важко - він бореться за життя, оскільки лікарі виявили у нього саркому. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазуля сказав, що грошей у нього немає зовсім - не вистачає навіть на базові потреби, тому у нього вже навіть відключили електрику в будинку. Замовлень по роботі теж немає, та й фізично він би не зміг зараз де-небудь зніматися.

"За ці роки я переніс дві хіміотерапії, обличчя почорніло, проблеми зі шкірою, роботою", - прокоментував свій стан Микола Зазуля.

Пропагандистам він розповів, що зараз колекторська фірма вимагає від нього повернення боргу в розмірі 500 тисяч рублів (250 тисяч гривень), а також він повинен погасити рахунки за комунальні послуги в розмірі 100 тисяч рублів (близько 50 тисяч гривень). Для цього Микола звернувся за допомогою до своїх шанувальників - тим вдалося зібрати 35 тисяч рублів (близько 18 тисяч гривень).

Що Микола Зазуля говорить про війну в Україні
Оскільки через хворобу актор, який прославився за серіалами "Слід", "Братани 3", "Слідаки", "Інтерни" і "Вороніни", веде непублічний спосіб життя, складно знайти будь-які його свіжі інтерв'ю або коментарі пресі. Однак в тому інтерв'ю, де він поскаржився на борги, Зазуля ні слова не сказав про те, що його співгромадяни вбивають мирних українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні