--> Від інфекції померла 11-річна дитина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від інфекції померла 11-річна дитина

0
Від інфекції померла 11-річна дитина
У Звенигородському районі від менінгококової інфекції помер 11-річний хлопчик. Про це розповів Суспільному головний санітарний лікар області Володимир Папач.

У Звенигородському районі медики зареєстрували летальний випадок захворювання на блискавичну форму менінгококової інфекції, прокоментував Володимир Папач:

"Помер 11-річний хлопчик. Наші фахівці провели епідеміологічне розслідування цього випадку та комплекс протиепідемічних заходів, встановили коло контактних людей, організували їх бактеріологічне обстеження й медичне спостереження".

З його слів, для профілактики менінгококової інфекції в Україні використовуються дві вакцини – "Менактра" та "Німенрикс", які є рекомендованими згідно з Календарем профілактичних щеплень.

"Вакцини можна придбати в аптечній мережі, попередньо проконсультувавшись зі своїм лікарем, та зробити щеплення у найближчому центрі первинної медичної допомоги або поліклініці", — зазначив медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні