--> 39-річний чоловік зґвалтував жінку в туалеті на залізничній станції. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

39-річний чоловік зґвалтував жінку в туалеті на залізничній станції. ФОТО

0
39-річний чоловік зґвалтував жінку в туалеті на залізничній станції. ФОТО
У Британії ув’язнили чоловіка, який заявив, що ідентифікує себе як жінку, намагаючись виправдати скоєне ним сексуальне насильство в туалеті на залізничній станції, пише ТСН.

Зловмисник 39-річний Іен Буллок напав на жінку на залізничній станції Бірмінгем Нью-Стріт вранці 21 березня 2022 року. Жертва мила руки, коли до жіночої вбиральні зайшов нападник, одягнений в жилет підвищеної видимості.

Після того, як жінка вийшла з кабінки, чоловік підійшов до неї та нахилився, перш ніж скоїти сексуальне насильство. Жінка почала чинити опір Буллоку, і він мовчки пішов. Зловмисник спробував замаскуватися, знявши жилет і одягнувши шапку-біні.

На місце інциденту була викликана британська транспортна поліція, яка й затримала нападника на місці події.

Під час допиту в поліції Буллок стверджував, що причиною його перебування в жіночому туалеті було те, що він ідентифікував себе як жінку.

12 грудня 2022 року Магістратський суд Бірмінгема визнав Буллока винним у сексуальному насильстві. А 7 лютого 2023 року в Коронному суді Бірмінгема зловмисника засудили до 16 місяців ув’язнення.

"Буллок – небезпечна особа, яка навмисно змінила свій одяг того ранку, щоб тинятися в жіночих туалетах непоміченим і здійснити цей мерзенний, заздалегідь обдуманий напад на жертву в місці, де вона мала повне право почуватися в безпеці", – розповів слідчий Іен Райт.

Він також відзначив хоробрість жертви, яка зчинила спротив Буллоку та повідомила про інцидент персоналу станції; Тож поліцейські змогли швидко прибути та заарештувати нападника на місці події.

Зауважимо, що Буллок також отримав 10-річний наказ про запобігання сексуальним заподіянням шкоди і зобов’язаний зареєструватися в реєстрі сексуальних злочинців на той самий період. Згідно з умовами наказу, злочинцю забороняється входити до жіночих туалетів або вештатися біля них, а також носити будь-який тип куртки високої видимості, окрім як для законної роботи або коли це потрібно у транспорті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні