В рф закликають оголосити Україні війну

0
В рф закликають оголосити Україні війну
У четвер, 2 березня, член комітету Держдуми РФ з оборони Віктор Соболєв заявив, що Росія повинна офіційно оголосити Україні війну після інциденту у Брянській області. Мовляв, жодних “червоних ліній” більше не залишилося.

Його заяву в коментарі російським пропагандистам цитує Moscow Times, пише ТСН.

“Нам уже абсолютно точно потрібно закінчувати “спеціальну військову операцію” та починати вести справжню війну. Зі знищенням засобів та об'єктів комунікацій, з виявленням постачання озброєнь. І зробити це треба було давно”, - сказав Соболєв.

Депутат російського парламенту закликав терміново зміцнити кордони “на тлі активізації диверсійних груп”.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін уже назвав інцидент у прикордонному регіоні “терактом” та пригрозив “дотиснути” Україну.

У п’ятницю, 3 березня, кремлівський диктатор проведе оперативну нараду Ради безпеки. Водночас прессекретар Путіна Дмитро Пєсков не виключає зміни статусу “спеціальної військової операції” у зв'язку з подіями на Брянщині.

Як повідомляє Moscow Times, у січні 2023 року група депутатів Держдуми вже пропонувала відмовитися від запропонованого Путіним на початку війни в Україні терміну “спеціальна військова операція”: депутати-єдинороси Михайло Шеремет та Юрій Швиткін виступали за оголошення повномасштабної війни, а справедливорос Дмитро Гусєв — за режим “контртерористичної операції”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні