Чоловіків з цими іменами часто використовують

0
Чоловіків з цими іменами часто використовують
Деяким чоловікам у житті не вистачає сили волі, тоді як іншим постійно не щастить у стосунках. Одна з причин таких невдач - ім'я, пише Апостроф.

Данило
Чутливі та емоційні Данили користуються популярністю в жінок, проте вони часто обирають не ту людину для довготривалих стосунків. Нерідко жінки просто використовують такого чоловіка, аби розважитися, не розраховуючи на серйозні стосунки.

Юрій
Юрій - це домашній чоловік, для якого в пріорітеті створення родини. Він відчайдушно намагається знайти жінку, що поділяла б його цінності, однак постійно натрапляє на тих, кому не до душі його сімейність.

Костянтин
Чоловіки з таким іменем дивляться насамперед на "красиву обгортку", тому починають стосунки із жінками, дивлячись лише на їхню зовнішність і не цікавлячись внутрішнім світом, унаслідок чого часто потрапляють на гачок тих, хто радо використає довірливого Костянтина у своїх цілях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні