--> Стали відомі імена та прізвища російських окупантів, які ґвалтували жінок під Києвом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стали відомі імена та прізвища російських окупантів, які ґвалтували жінок під Києвом

2
Стали відомі імена та прізвища російських окупантів, які ґвалтували жінок під Києвом
Двом російським військовослужбовцям 15-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади висунули підозри в сексуальному насильстві під час окупації частини Київської області.  Тексти підозр опубліковано на сайті Офісу генпрокурора.

Йдеться про снайперів Вадима Шахматова, 1991 р.н., із Самари і Євгенія Чорнокнижного, 1994 р.н., із Оренбурзької області.

У період із 29 лютого по 30 березня минулого року цей підрозділ російської армії контролював територію Баришівської селищної територіальної громади Броварського району Київської області. Росіяни поставили свою бойову техніку, ходили вулицями, залякували місцевих жителів і користувалися їх майном, робили рейди по будинкам.

На початку березня минулого року окупанти почали обходити будинки, вимагаючи в селян алкоголь і тютюн. Росіяни запамʼятали, де проживають молоді та привабливі жінки та вирішили їх зґвалтувати.

Шахматов і Чорнокнижний, за версією слідства, 13 березня у стані алкогольного спʼяніння скоїли низку сексуальних злочинів проти жінок і дітей.

Спочатку солдати зайшли в будинок, де проживало подружжя із малолітньою донькою. Погрожуючи зброєю, військові змусили жінку вийти на кухню і зґвалтували її. Росіяни діяли по черзі — поки один знаходився на кухні, інший у кімнаті стеріг чоловіка, щоб той не міг перешкодити сексуальному насильству над дружиною.

Шахматов у присутності господаря і його малолітньої доньки декілька разів вистрелив із автомата в стелю. Потім, погрожуючи зброєю, росіяни повів чоловіка на кухню і змусив дивитися, як російський солдат ґвалтує його дружину.

Щоб не допустити спроб завадити сексуальному насильству Шахматов кілька разів ударив чоловіка металевою каструлею по голові, а потім ще завдав кілька ударів ногами і руками по тулубу. Після цього господаря змусили протягом 30 хвилин спостерігати, як Чорнокнижний здійснює сексуальне насильство над його жінкою.

Після цього Шахматов повернувся в кімнату і вчинив сексуальне насильство щодо малолітньої дочки подружжя – оральне проникнення в її тіло, оголенні і непристойні дотики, а також імітацію статевого акту. Чорнокнижний у цей час утримував батьків на кухні.

Одразу після цього росіяни пішли в сусідній будинок і Шахматов зґвалтував вагітну жінку, а також росіяни по черзі зґвалтували неповнолітню дівчину.

У наступній хаті росіяни зустріли подружжя. Чорнокнижний направив на господаря автомат, а потім зробив приблизно 12 пострілів у підлогу.

Шахматов показав господині автомат, вистрелив у підлогу і наказав іти з ним у кімнату. Але жінка схопила господарський ніж і пригрозила, що при спробі наблизитися заподіє собі і йому смертельні поранення. Зустрівши неочікуваний опір, росіяни відмовилися від свого плану і покинули будинок.

Того ж дня Шахматов і Чорнокнижний зайшли в  будинок, де господарі та ще декілька жителів села переховувались у підвалі, рятуючись від артилерійських обстрілів російської армії. Солдати наказали матері і дочці зайти в окремі кімнати і зґвалтували їх. Потім солдати повернулися до будинку, де була вагітна і змусили її та неповнолітню дочку іти з ними. Жінок завели в інший будинок і знову зґвалтували.

Окупантів підозрюють у порушенні звичаїв війни.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відрізати хуї,підсмажити і заставити з'їсти.
Відповісти
Відрізати хуї,підсмажити і заставити з'їсти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні