У Харківській області загинув 19-річний військовий. ФОТО

0
У Харківській області загинув 19-річний військовий. ФОТО
День за днем Україна продовжує втрачати своїх найкращих захисників та Героїв, які стали на захист Батьківщини під час кривавої повномасштабної війни. Стало відомо про загибель молодого воїна Віталія Хавера, який був родом із села Остап’є на Полтавщині, пише Телеграф.

Хлопець вирушив захищати свою рідну країну від російських загарбників у грудні 2022 року. Проходив службу у військовій частині А4355. Обіймав посаду стрільця-санітара. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Решетилівської громади на Полтавщині Оксана Дядюнова.

"Молодий, наполегливий, веселий… усміхнений… якому назавжди 19… він віддав найдорожче — своє життя…", — написала вона.

За словами Дядюнової, 26 лютого Віталій отримав поранення у стрілецькому бою в районі населеного пункту Часів Яр у Донецькій області. Медичний персонал шпиталю імені Мечникова робив усе можливе, щоб урятувати життя Хавера. Але, на жаль, диво не сталося. 1 березня серце військового зупинилося.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 4 березня, у його рідному селі Остап’є у місцевій Хресто-Воздвиженській Українській помісній церкві о 12.00 год.

"Прошу прийти віддати шану Захисникові та провести Віталія в останню дорогу. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Вічна пам’ять Герою! Царство небесне!", — Додала Дядюнова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні