Скільки коштує оренда квартир у Львові та Києві під час війни

0
Скільки коштує оренда квартир у Львові та Києві під час війни
Українці обирають Львів як "безпечну альтернативу" Києву на час повномасштабної війни.

Ціни на оренду однокімнатних квартир у Львові станом на початок березня 2023 року значно вищі, ніж в Києві. Так, на заході України зняти житло у середньому коштуватиме 15,5 тисяч гривень на місяць, у столиці - 9 тисяч гривень. Про це йдеться у статистиці оренди квартир від Bird, пише ТСН.

Середня ціна двокімнатних квартир у Києві - 12,5 тисяч гривень, у Львові - 18 тисяч гривень. Трикімнатні квартири у Києві та Львові коштують приблизно однаково - 20 тисяч гривень на місяць.

Зазначається, що попит на оренду для столиці є звичним. Навіть з тим, що кількість запитів є такою ж, як в січні 2022 року, ціни на оренду впали на третину й більше.

Львів за цей рік привернув до себе набагато більше уваги і це відображається у вищих, в порівнянні з Києвом, цінах на оренду квартир. Попри ракетні удари та проблеми з електроенергією, – багато хто продовжує обирати це місто саме як "безпечну альтернативу" Києву на час повномасштабної війни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні