Коли в рф закінчаться гроші

0
Коли в рф закінчаться гроші
Російський олігарх Олег Дерипаска, який входить до найближчого оточення Кремля, заявив, що у бюджеті Росії може забракнути грошей уже наступного року, якщо країна не отримає інвестицій від “дружніх” країн.

Заяву енергетичного і алюмінієвого магната, який був найбагатшою людиною Росії, на бізнес-конференції в Сибіру, пише ТСН.

“Наступного року грошей не буде. Нам будуть потрібні іноземні інвестори”, - заявив Олег Дерипаска.

За його словами, Росія перебуває під "серйозним" тиском західних санкцій, і країні доведеться звернути увагу на інші країни, які мають "серйозні ресурси" для інвестування.

“Ми думали, що ми європейська країна. Тепер, у наступні 25 років, ми будемо більше думати про наше азіатське минуле”, – сказав Дерипаска.

У виданні The Guardian, коментуючи заяву Олена Дерипаски, нагадали, що Європейське рейтингове агентство Scope оцінило, що дефіцит бюджету Росії може зрости до 3,5% валового внутрішнього продукту (ВВП), у порівнянні з прогнозом уряду 2%. У 2022 році офіційний дефіцит сягнув 2,3%.

Це було спричинено зниженням доходів від експорту нафти та газу, оскільки Захід відмовився від російської енергії.

Рейтингове агентство також заявило, що величезні витрати Росії на війну завдадуть шкоди економіці в довгостроковій перспективі, оскільки це відбувається за рахунок інвестицій в інфраструктуру, цифровізацію, будівництво житла та захист навколишнього середовища.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні