Трагічна ДТП: у авто живцем згоріли троє людей

0
Трагічна ДТП: у авто живцем згоріли троє людей
Сьогодні вночі під Кременчуком сталась жахлива трагедія. Легковий автомобіль зіткнувся з деревом поблизу села Ковалівка Кременчуцького району. Після зіткнення виникла пожежа, в якій троє людей згоріли живцем.

Про це повідомило Кременчуцьке районне управління ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Працівники ДСНС опівночі отримали виклик на місце пригоди, погасили авто та провели деблокування померлих за допомогою гідравлічного інструменту.

За попередньою версією слідства, автомобіль Skoda на заокругленні дороги виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом. Після зіткнення автомобіль загорівся. Після ліквідації пожежі слідчо-оперативна група поліції виявила в салоні автомобіля обгорілі тіла трьох людей. Наразі особи загиблих встановлюються.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні