На фермі в рф померли від голоду сотні корів. ФОТО

0
На фермі в рф померли від голоду сотні корів. ФОТО
У Новосибірській області РФ на одній з місцевих ферм через відсутність кормів загинуло 550 корів. Худоба страждала ще від осені, але тільки 3 березня місцева прокуратура звернула увагу на ситуацію, відкривши кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами.

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

Місцеві мешканці повідомили, що загалом у стаді налічувалося близько 800 корів. Більшість із них не пережили зиму, страждаючи від холоду, голоду та спраги.

У соцмережі публікують фото загиблих корів, які лежать і в приміщенні, і у дворі ферми.

Тутешня влада звернула увагу на масову загибель худоби, коли туші померлих корів масово вивезли на скотомогильник. Тепер тут терміново шукають кошти на утилізацію сотень померлих від голоду корів. У районі запровадять режим надзвичайної ситуації. При цьому в ветеринарному управлінні запевняють, що людям нічого не загрожує.

Власник ферми перебуває на стадії банкрутства і на зв'язок він не виходить. На ще одній фермі в сусідньому районі, яка також належить цьому бізнесмену, через жорстокі умови утримання померло 73 корови.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні