--> Чоловік займався сексом із дружиною через суперечку із сусідкою за місце для паркування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік займався сексом із дружиною через суперечку із сусідкою за місце для паркування

0
Чоловік займався сексом із дружиною через суперечку із сусідкою за місце для паркування
В англійському місті Веймуті сусіди, які живуть у відносно невеликому тупику з 10 будинків, регулярно стикаються з труднощами при паркуванні та виїзді на своїх автомобілях. Суперечка з цього приводу закінчилася судовим позовом через непристойну поведінку.

Про це повідомляє британське видання Metro, пише ТСН.

Через неуважне паркування автомобіля, який належить 28-річному Лі Крейгу МакКоннеллу, його сусідка спершу встановила антипаркувальний стовпчик, а коли це не допомогло — камеру відеоспостереження.

Переглядаючи один із записів, вона була вражена, коли побачила, що її сусід мастурбував біля входу до свого будинку, а потім мав статеві зносини зі своєю дружиною біля антипаркувального стовпчика. Камери відеоспостереження зафіксували, як чоловік жестом показує своїй дружині підійти до стовпчика проти паркування та вступає з нею в інтимні стосунки.

Сусідка подала позов до суду, оскільки вважала таку демонстрацію спробою відповідача принизити її.

У п’ятницю, 3 березня, на судовому засіданні МакКоннелл визнав себе винним у непристойній поведінці. Його адвокат, щоправда, запевняв, що обвинувачений нібито не знав про встановлені камери спостереження і стурбований тим, що ці кадри все ще існують.

За словами адвоката, його підзахисний має намір продати дім, щоб підвести риску під цим інцидентом.

“Він дуже збентежений тим, що сталося. Це дуже важкий урок”, - сказав він.

Розгляд справи було відкладено і рішення суду буде оголошено 27 квітня. Тим часом МакКоннеллу заборонили спілкуватися із сусідкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні