Легендарна радянська співачка висловилася з приводу війни в Україні

0
Легендарна радянська співачка висловилася з приводу війни в Україні
Дочка популярної свого часу радянської співачки Едіти П'єхи розповіла про те, що артистка думає з приводу жорстокого і кровопролитного вторгнення Росії в Україну, з метою захоплення територій, передають Патріоти України.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, співачка "повністю поділяє позицію Росії". "Вона громадянин своєї країни, вона колись присягнула на вірність коханому Ленінграду. Вона бувала і в Афганістані, і інших гарячих точках. І мені пощастило бути там. Така наша позиція. Ми на боці своєї батьківщини", - сказала дочка співачки, яка народилася у Франції в польській родині. Тому не відразу зрозуміло, на стороні якої саме "батьківщини" знаходиться літня співачка.

Її дочка, Ілона Броневицька також додала, що на її думку, артисти повинні бути з людьми в такі хвилини, тому що їх присутність гарантує людині наявність іншого життя, де є дім. "У цьому наша місія, наше служіння", — зазначила 62-річна жінка в передачі майже глухого пропагандиста, путініста, Бориса Корчевнікова.

Нещодавно ходили чутки, про те, що онук співачки Стас П'єха нібито покинув терористичну Росію з початком війни. "Ні. Ще до цих потужних рухів в Донбасі він багато виступав там — з 2014 року або навіть раніше. Місцеві підходили до нього і питали — коли ж ви нас заберете, ми хочемо в рідну гавань. Це таке сімейне розуміння професії артиста - бути там, де ти потрібен. На нас лежить місія говорити людям, що все добре. Добро не може не перемагати зло", — поміркувала божевільна пенсіонерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні