--> Що подивитись: 5 цікавих фільмів для вихідних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що подивитись: 5 цікавих фільмів для вихідних

0
Що подивитись: 5 цікавих фільмів для вихідних
В цій різножанровій добірці кожен знайде щось цікаве для себе, адже ми зібрали для вас кілька захопливих трилерів, детективну драму і навіть романтичну комедію, пише ТСН.

"Аферисти"
Це психологічний трилер, знятий сервісом Apple TV. Одну з головних ролей у фільмі зіграла Джуліанна Мур. Картина розповідає про групу аферистів, які спритно обманюють багатіїв на великі суми грошей, проте одного разу вони самі стають жертвами своїх хитрощів.



"Не хвилюйся, серденько"
Фільм є першою режисерською роботою зірки "Доктора Гауса" Олівії Вайлд, а ось головні ролі в ньому зіграли Флорен П'ю та Гаррі Стайлс. Герої фільму живуть в ідилічному місті, де все зроблено у стилі 50-х років. Жінки в цьому місті займаються домашніми справами, доки їхні чоловіки щодня ходять на секретну роботу. Однак поступово одна з дружин починає розуміти, що все, що її оточує, насправді не те, чим здається.



"Імперія світла"
Головні ролі у фільмі зіграли Колін Ферт та Олівія Колман. Дія картини відбувається у 1980-ті роки в Південній Англії. В центрі оповіді — старий кінотеатр та історія кохання його співробітників.



"Ножі наголо: Скляна цибуля"
Це продовження гучного детективу з Денієлом Крейгом у головній ролі. Цього разу головний герой — приватний детектив Бенуа Бланк — вирушає на острів під назвою "Скляна цибуля", щоб розкрити там черговий загадковий злочин.



"До тебе чи до мене"
Нова романтична комедія з Різ Візерспун та Ештоном Кутчером від Netflix, яка змусить вас усміхнутися. Фільм розповідає про старих друзів, що мешкають у різних містах, але спілкуються щодня та розповідають одне одному багато про своє життя. Але якось парі довелося помінятися місцями, що змінило їхнє життя і подарувало справжнє кохання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні