Як прискорити мобільний інтернет: прості способи

0
Як прискорити мобільний інтернет: прості способи
І трафік економити, і заряд зберегти – швидка передача даних на мобільному телефоні – важлива частина користування пристроєм. Однак із нею можуть бути проблеми.

Якщо ситуація змінюється за кілька хвилин — це може бути пов’язано з проблемами оператора, але є нюанси, які варто виключити на своєму гаджеті, пише Телеграф.

Виконання простих дій може розв'язати проблеми з повільною передачею даних. Їх можна провести перед зверненням до оператора по допомогу.

Способи прискорити мобільний інтернет:
Перезавантаження телефону. Після вимкнення варто потримати його, не вмикаючи кілька хвилин.

Переміститися на рівнішу або відкриту місцевість. Це пов’язано з незручностями, але вийти на пагорб або з двору у місті може допомогти з прийомом-передачею сигналу.

Оновлення та вимкнення мережних програм. Якщо будь-яка програма працює некоректно, можна вимкнути їй доступ до мобільних даних. На iPhone можна відкрити "Налаштування" > "Стільниковий зв’язок" і використовувати список, щоб вимкнути доступ будь-якої програми до вашого стільникового з’єднання для передачі даних. На Android це знаходиться в розділі "Налаштування" > "Мережа та інтернет" > "Мобільна мережа" > "Використання даних програми". Торкніться програми, а потім посуньте повзунок "Фонові дані", щоб ця програма не використовувала дані у фоновому режимі.

Вимкніть режим економії енергії та обмеження трафіку. На Android відкрийте "Налаштування" > "Мережа та інтернет" > "Економія трафіку". Якщо у вас iPhone, ви знайдете аналогічний параметр під назвою "Режим низького об’єму даних" у розділі "Налаштування" > "Стільниковий зв’язок" > "Параметри стільникових даних" > "Режим даних".

Перевірте свій ліміт передачі даних, можливо у вас закінчився тарифний пакет.

Не використовуйте ВПН.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні