Відомий російський психіатр порадив чоловіку загинути на війні в Україні. ФОТО

0
Відомий російський психіатр порадив чоловіку загинути на війні в Україні. ФОТО
В Росії в Москві хлопець, який мав думки про самогубство, вирішив звернутися по допомогу до іменитого психіатра. Той допоміг — порадив пацієнту загинути з користю, взявши участь в "спецоперації" ЗС РФ на території України, пише Фокус.

Зазначається, що місцевий житель Андрій (ім'я змінено), який на тлі останніх потрясінь у світі задумався про самогубство, звернувся до московського психіатра з 15-річним стажем Павла Бесчастнова. Той вислухавши пацієнта, запропонував йому поміркувати над тим, що можна не ставати "безглуздим трупом", а померти "з користю справі" заради перемоги.

Своєю історією молодик поділився в "Твіттері". Але вже після розголосу психіатр Бесчастнов розповів, що з пацієнтом у нього була не консультація, а листування. Мовляв, він запропонував хлопцю почати заробляти і дбати про родину.

Повідомляється, що наразі невідомо, чи скористався молодик порадою лікаря, але після "консультації" з психіатром, він більше не виходив з ним на зв'язок.

В окупованому Криму в середині лютого "суд" засудив жителя РФ до 5 з половиною років позбавлення волі та примусового лікування у психіатричному відділенні за спробу вступити до ЗСУ, повідомило російське видання The Moscow Times.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні