На Волинь привезуть тіло військового, який загинув у моторошній ДТП. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіло військового, який  загинув у моторошній ДТП. ФОТО
На Волинь 6 березня, у село Прилісне прибуде траурний кортеж із загиблим у ДТП військовим. Похоронна процесія відбудеться у вівторок, 7 березня.

У поліції Житомирщини повідомили подробиці дорожньо-транспортної пригоди на автотрасі Київ-Чоп, поблизу села Дідовичів Звягельського району, у якій загинув 32-річний військовий з Волині Богдан Слива, пише ВСН.

У неділю, 5 березня близько 7:50 до поліції від медиків надійшло повідомлення про ДТП.

Попередньо, водій автомобіля «Фольксваген», 32-річний житель міста Житомира, рухаючись у напрямку обласного центру, з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Нині поліцейські встановлюють усі причини та обставини події у межах кримінального провадження.

В ГУ НП Житомирської області підтвердили, що в ДТП загинув уродженець села Прилісне Камінь-Каширського району 32-річний Богдан Слива.

Богдан з 2015 року стояв на захисті України, під час повномасштабного вторгнення Росії боронив рідну землю від ворога. Останній час проходив реабілітацію. У Богдана залишилося двоє дітей.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні