--> Російська співачка запропонувала розстрілювати та страчувати усіх, хто виступає проти війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російська співачка запропонувала розстрілювати та страчувати усіх, хто виступає проти війни

0
Російська співачка запропонувала розстрілювати та страчувати усіх, хто виступає проти війни
Відома російська співачка Маша Распутіна, яка активно підтримує путінський режим, а отже і агресію проти України, вигадала, як "карати" тих, хто виступає проти війни в нашій країні. На думку путіністки, таких людей треба вбивати, передають Патріоти України.

Причому, як можна зрозуміти зі слів Распутіної, позбавляти життя потрібно не тільки "непатріотичних" росіян, а й громадян інших країн, які вважають убивчу війну несправедливою та безчесною, а саму Росію визнають державою-терористкою. Абсурдну заяву виконавиця зробила на одному із пропагандистських телеканалів РФ.

"Усіх зрадників, усіх негідників, усіх чужинців, які окупували нашу країну, тих, що зрадили за гроші, – на шибеницю, всіх розстріляти і на шибеницю. Це моя заява", – видала артистка.Хто "окупував" Росію, за словами Распутіної, незрозуміло.

Втім, низка пропагандистських джерел вказує, що свій короткий спіч прихильниця геноциду українського народу присвятила колегам-опозиціонерам. Зокрема, Борису Гребенщикову, Андрію Макаревичу, Максиму Галкіну та іншим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні