Під час демонтажу будівлі на робітників впало тіло загорнуте у килим

0
Під час демонтажу будівлі на робітників впало тіло загорнуте у килим
У Польщі на території електростанції в Стальовій Волі під час демонтажу занедбаної будівлі на робітників зі стелі впав труп, загорнутий у килим, пише ТСН.

На початку лютого на території електростанції у Стальовій Волі розпочалися роботи з демонтажу. Робітники зносили занедбану будівлю, під якою проходили труби централізованого опалення. Раптом в одній з кімнат обвалилася стеля, а з горища впав килим. Коли робітники підійшли ближче, то побачили, що в нього загорнуті людські кістки.

Хоча інцидент стався ще місяць тому, про нього стало відомо тільки зараз. На місце події прибули співробітники поліції і прокурор. Було встановлено, що це були останки людини.

"За оцінкою експерта, останкам близько десяти років. На місці виявлення останків не було знайдено жодних документів чи речей, що посвідчують особу. Поки що не вдалося встановити особисті дані загиблого. Він додав, що на кістках не було виявлено жодних посттравматичних пошкоджень, які могли б свідчити про причетність третіх осіб", - сказав Адам Черпятка, керівник Окружної прокуратури в Стальовій Волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні