Як відростити густі брови

0
Як відростити густі брови
Густі природні брови стали символом натуральної краси, але далеко не всі нагороджені такими даними. На щастя, їх цілком реально відростити, головне набратися терпіння, пише Znaj.ua.

Необдумані дії з минулого можуть переслідувати нас у теперішньому часі. Ті люди, які занадто сильно захоплювалися вищипуванням брів, зараз страждають через рідкі волоски або погану форму.

Відростити брови дійсно нелегко. У цій справі дуже важливо запастися терпінням і дотримуватися простих правил, тоді зростання буде помітне, а волоски стануть міцними і тим самим заповнять порожнечу.

Забудьте про пінцет
Це може бути складно, але близько 2 місяців зовсім не можна торкатися брів. Часте вищипування тільки гальмує зростання волосків, а ось перерва дозволить потім зробити будь-яку форму.

Використовуйте олії та сироватки
Вони не створять миттєвого дива з вашими бровами, але все ж таки засоби з натуральними компонентами стимулюватимуть зростання. З найдоступніших, але ефективних - рицинова і реп'яхова олії. Також підійдуть спеціальні сироватки із вітамінами.

Робіть пілінги
Така процедура допомагає позбутися омертвілої шкіри на бровах. У свою чергу це дозволить "звільнити" пори, дасть їм можливість дихати, а значить прискорить зростання. Пілінг рекомендується робити не частіше ніж 2 рази на тиждень.

Фарбуйте брови хною
Краще замінити фарбу для брів на хну. Вона має ряд переваг, які полягають у стійкості та натуральності. Також хна не містить окислювачів та інших хімічних компонентів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні