--> Чоловіків з цими іменами краще не злити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіків з цими іменами краще не злити

0
Чоловіків з цими іменами краще не злити
Астрологи визначили, які чоловічі імена наділяють своїх власників надійністю й вірністю, а зараз назвали кілька імен, що перетворюють чоловіків у непередбачуваних агресорів, пише Апостроф.

Геннадій
Геннадії не вміють контролювати емоції, тому про їхній вибуховий характер знають усі навколо. Такі чоловіки постійно сваряться, зляться й конфліктують.

Ігор
Ігор стає непередбачуваним у гніві. Коли емоції беруть над ним гору, то всім навколо варто остерігатися цього чоловіка, який може вчинити будь-які дурощі, сказати грубі слова чи ще якось образити зовсім невинних людей.

Марат
Марат може видаватися привітним і товариським, проте це лише одна сторона його характеру. За добродушністю насправді приховується тиран, який у гніві не здатний контролювати ні слова, ні дії.

Олександр
Олександр час від часу проявляє свою жорстокість і безкомпромісність, особливо в тих питаннях, які його дратують. Цей чоловік з легкістю підвищує голос і доводить свою правоту дикунськими методами.

Пилип
Самовпевненість і самозакоханість Пилипів не знає меж, тому вони в будь-якій ситуації намагаються забрати собі всі лаври, а якщо це не виходить зробити, то вони легко розпочнуть лютий скандал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні