Українцям розповіли про дивну тактику наступу росіян

0
Українцям розповіли про дивну тактику наступу росіян
Російські окупаційні війська намагаються різними шляхами випробувати нашу оборону. Але на сьогодні ситуація по всій лінії фронту у Луганській області стабільна.

Як розповів в ефірі телемарафону голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, найважчими ділянками фронту в області залишаються Білогорівка і Кремінна – Лиман, пише УНІАН.

Росіяни пробують захопити села, які раніше ЗСУ вдалося повернути під свій контроль. Втім, штурми закінчуються для противника великими втратами.

"Після великих втрат на добу-дві (росіяни – УНІАН) відтягуються. А потім знову йдуть у наступи. Зараз на напрямку Білогорівки саме така ситуація… На Білогорівському напрямку після того, як ворог зазнав втрат, більш-менш тихо. На Сватівському – взагалі ситуація стабільна", - сказав Гайдай.

Водночас голова Луганської ОВА констатує збільшення обстрілів з боку окупантів: "Чітко видно, що десь їм боєприпаси підвезли. Побільшало обстрілів з важкої техніки, баражуючих боєприпасів (це їхні "Ланцети")".

"Вони (окупанти – УНІАН) міняють тактику. Тут не виходить, щоб одна і та ж тактика бою десь випробувалась на повторному напрямку. Були і малі групи, і були до трьох рот піхоти у наступі, і була техніка в кількості до двох рот з підтримкою "Термінаторів", БТР і так далі", - пояснив Гайдай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні