Рф перекидає великі колони техніки через українське місто: напрямок невідомий

0
Рф перекидає великі колони техніки через українське місто: напрямок невідомий
Російські загарбницькі війська змінили тактику щодо руху військових колон через тимчасово окупований Маріуполь, повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

За його даними, з 00:30 до 02:00 окупанти здійснювали велике перекидання танків, паливозпарвників та вантажівок через місто, напрямок не уточнюється. Заради своєї безпеки вони повністю вимкнули мобільну мережу "Фенікс" (незаконна телекомунікаційна компанія, яка надає послуги мобільного зв'язку на окупованій частині Донецької області).

"Фіксуємо глобальну зміну тактики щодо руху колон. Тепер вона супроводжується проблемами з мобільним зв’язком та використовується практика ночних перекидань. Маріупольска бавовна вчить окупанта (нажаль) швидко", - додав Андрющенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні