--> Колишня королева краси пограбувала готель разом зі своїм чоловіком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Колишня королева краси пограбувала готель разом зі своїм чоловіком

0
Колишня королева краси пограбувала готель разом зі своїм чоловіком
В Іспанії суд ув'язнив сімейну пару за крадіжку 45 пляшок вина вартістю понад 1,6 млн євро ($1,7 млн.) з ресторану готелю, яку поліція назвала "ретельно спланованою" операцією, пише ТСН.

У результаті судового розгляду жінку засуджено до чотирьох років позбавлення волі, а чоловіка — до чотирьох із половиною років. Подружню пару визнано винною в крадіжці зі зломом. Суд також зобов'язав їх виплатити готелю компенсацію в розмірі 753 454 євро.

Жінка, яка, за повідомленнями іспанської преси, є колишньою королевою краси з Мексики, зареєструвалася в готелі за підробленим швейцарським паспортом.

Після вечері в ресторані готелю для пари було організовано екскурсію знаменитим винним погребом готелю Atrio, після чого вони попрямували до свого номера. О 2 годині ночі жінка зателефонувала до приймальні і попросила єдиного співробітника, який працював у цей час, приготувати їй салат.

Поки працівник готував салат, її чоловік прослизнув до приймальні і вкрав електронний ключ, який, як він думав, дасть змогу увійти до винного погребу, але він помилився. Перебуваючи за межами винного погребу, Дімітру зателефонував своїй напарниці і сказав їй ще раз відволікти працівника, замовивши ще й десерт.

"Обвинувачений повернувся на ресепшн і взяв зі скриньки майстер-ключ № 27, яким відчинив винний погріб, звідки забрав 45 пляшок вина", — пзазначили в суді.

Поліція затримала злочинців, але не одразу. Для цього знадобилося декілька місяців, тому що аферисти постійно змінювали дані та тікали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні