--> Астрологи назвали єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 10 березня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астрологи назвали єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 10 березня

0
Астрологи назвали єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 10 березня
Обставини нашого життя змінюються постійно, то підіймаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті, пише ТСН.

Один із найскладніших у місячному календарі днів, енергії якого негативно впливають навіть на найоптимістичніше налаштованих людей, не кажучи вже про песимістів – їм у цей час взагалі здається, що настає кінець світу – як у прямому, так і в переносному значенні. Головна небезпека дня – підвищена конфліктність: у людей відмовляють поведінкові "гальма", через що вони можуть посваритися навіть із тими людьми, від яких залежить їхнє безбідне існування та успіхи у професії – наприклад, із керівництвом. Внаслідок власної запальності можна буде втратити все, що було зароблено працею в попередній життєвий період, тому варто тримати емоції – особливо негативні – під контролем.

Терези (24.09 – 23.10)
Незважаючи на те, що день виявиться нелегким, представникам знака пощастить більше, ніж іншим. Хоча Терезам властиво вагатися, сьогодні вони зможуть зафіксуватися на позитиві та зберегти цей настрій на весь день. Як результат, вони виявляться набагато успішнішими, ніж ті, хто дасть волю своїм почуттям і емоціям – під їхнім впливом вони припустяться багатьох помилок. Терезам це не загрожує: спокій, врівноваженість і властива їм дипломатичність дозволять їм досягти завидних результатів як у професійній діяльності, так і в особистому житті, що для них не менш важливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні