В тілі жінки виявили «кам'яну дитину», яку вона виношувала 9 років

0
В тілі жінки виявили «кам'яну дитину», яку вона виношувала 9 років
У США в тілі жінки виявили "кам'яну дитину", яку вона виношувала дев'ять років. Жінка померла, оскільки відмовилась від медичної допомоги, бо не довіряла лікарям, пише ТСН.

Біженка, яка прибула до США з Конго, звернулася до лікарні після того, як у неї почалися шлункові спазми і розлад травлення. Вона також відчувала булькання в кишечнику після їжі.

Лікарі після аналізів та сканування виявили мертвий плід, який блокував нижню частину живота і тиснув на кишечник.

Проте жінка відмовилася від операції, сказавши, що "не хоче цього робити". Вона звинуватила в цьому чаклунство, стверджуючи, що хтось у Танзанії наклав на неї "закляття".

Біженка вважала, що вона дев'ять років тому втратила дитину. Тоді ж медики табору для біженців, в якому вона перебувала, звинуватили її у "злих справах", вживанні наркотиків і вбивстві дитини. Це викликало у неї страх перед медичними працівниками, а тому вона відмовилася від будь-якого лікування.

Експертиза встановила, що плід заважав її кишечнику виконувати свої функції, включаючи всмоктування життєво важливих поживних речовин.

Американські медики закликали лікарів звернути увагу на це випадок, щоб дізнатися більше про рідкісну патологію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні