--> Найбільш наївні та довірливі знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найбільш наївні та довірливі знаки Зодіаку

0
Найбільш наївні та довірливі знаки Зодіаку
Довірливість - далеко не найкраща якість. Коли люди занадто добрі та наївні, ними можна легко маніпулювати та боляче образити. Астрологи кажуть, що ця особливість багато в чому залежить від того, під заступництвом якого сузір'я народилася людина. Видання Апостроф опублікувало рейтинг найбільш довірливих та наївних знаків Зодіаку.

Рак
Раки надто чутливі та емоційні натури. Вони співчувають усім, кого зустрічають, і чекають від них такої ж підтримки у відповідь. Вони вірять, що кожен має нести свій хрест і кожному слід дати право на помилку.

Стрілець
Стрільці вірять, що всі люди добродушні. Народжені під цим знаком Зодіаку дивляться на світ крізь рожеві окуляри і всім сліпо довіряють.

Козеріг
Козероги дуже довірливі, і скільки б їх не попереджали, вони легко вірять людям та їхнім хибним обіцянкам. Представники цього знаку завжди готові дати другий шанс, тож часто залишаються із розбитим серцем.

Риби
Риби твердо вірять, що у кожної людині є прихована "доброта". Це ідеалістичні та оптимістичні душі, якими можна легко маніпулювати. Їх часто дурять люди, які вдають перед ними добрих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні