--> В Бахмуті підірвали символ міста. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Бахмуті підірвали символ міста. ФОТО

0
В Бахмуті підірвали символ міста. ФОТО
Бахмуті, де зараз тривають важкі бої та захлинається російський наступ, окупанти підірвали символ міста. Йдеться про літак МіГ-17, який власне асоціюють із Бахмутом, пише Телеграф.

Про підрив літака повідомив журналіст Юрій Бутусов. Він виклав відео того, що лишилося на місці літака. Біля пам’ятника видно вирву від снаряда, який, ймовірно, і став причиною руйнації.

У коментарях під постом Бутусова думки розділилися. Одні називають літак символом міста, інші говорять, що це врешті радянський пам’ятник, від якого і так небагато сенсу.

Як пише автор Telegram-каналу "Бахмутський демон": "Літачка більше нема. Взагалі, радянський літачок то такий собі символ Бахмута, якщо чесно. В тій зоні запеклі бої". Також "Бахмутський демон" розповідає, що окупанти під Бахмутом стали менш впевненими у собі.

"На півночі та південніше були спроби орків лізти, але якось вони стали менш впевнені в собі. Вагнерів піджимає російська регулярна армія, бо за планом вагнера мають взяти Бахмут, куди зайде регулярка, а вагнера підуть на штурм Констахи під прикриттям їх вогню. Але вагнера провалюють оточення міста, бо ми їх вбиваєм", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що на честь літака названий цілий район у південно-західній частині Бахмута. Він так і називається – "Літак". Тут знаходиться виїзд у бік Костянтинівки, а неподалік — дорога на Часів Яр через Артемівське. Це недалеко від північної дороги Бахмут — Слов'янськ, яка є основною артерією постачання міста.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні