--> Жінку вжалила отруйна тварина, коли вона лежала в ліжку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінку вжалила отруйна тварина, коли вона лежала в ліжку

0
Жінку вжалила отруйна тварина, коли вона лежала в ліжку
У румунському місті Ясси 64-річна жінка звернулася за допомогою до лікарів після того, як її вжалив скорпіон, якого вона принесла разом із фруктами із супермаркету.

Про це повідомляє видання Stirile Pro-tv, передає ТСН.

За її словами, вона придбала банани у супермаркеті ще на початку березня. Понад тиждень скорпіон з отруйними залозами блукав будинком і вжалив жінку, коли вона лежала в ліжку.

Скорпіон, пізніше ідентифікований як еквадорський, був спійманий склянкою родичем жінки.

Лікарі оглянули рану та надали необхідну допомогу, стверджуючи, що здоров’ю потерпілої нічого не загрожує.

“Симптомів серйозного укусу не було. Пацієнтка отримала консультацію спеціаліста та відповідне профілактичне лікування”, - повідомив керівник інфекційної лікарні в Яссах Флорін Росу.

Про цей випадок повідомили в Управління ветеринарної санітарії та Управління охорони здоров'я. У магазині, звідки потерпіла принесла додому скорпіона, мають провести перевірку. Керівництво магазину поки не висловилося з приводу інциденту.

Видання зазначає, що такі випадки, коли скорпіон опиняється в упакуванні бананів, нерідкісні. Раніше таке ж траплялося з працівницею крамниці на півночі Бухареста та в супермаркеті в Констанці. І обох випадках постраждалі потрапили до лікарні.

Більшість укусів скорпіонів потребують лікування протягом 48 годин, щоб зменшити запалення. Протиотруту дають лише у важких випадках.

Скорпіони - павукоподібні, які витримують низькі температури і можуть прожити кілька днів без їжі. Це пояснює, чому вони потрапляють до Румунії серед фруктів, навіть якщо їх транспортують за особливих умов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні