Відому акторку під час зйомок домагався продюсер

0
Відому акторку під час зйомок домагався продюсер
Актриса Грейс Ван Дін, яка зіграла в четвертому сезоні серіалу "Дивні дива" Кріссі Каннінгем, розповіла про те, що піддалася домаганням. Під час зйомок для одного з останніх проектів вона отримала непристойну пропозицію, пише УНІАН.

Дівчина відома не тільки як актриса, вона активно веде трансляції в Twitch. Нещодавно, під час прямого ефіру, Ван Дін розповіла подробиці неприємного інциденту. Так вона пояснила, чому не хоче зніматися і віддає перевагу Twitch.

Виявилося, продюсер змусив свою дівчину, щоб та підійшла до актриси і запропонувала їй секс утрьох. Ван Дін зазначила, що відмовилася, але їй було дуже неприємно. Все це чула її колега, яка була сильно здивована.

"Я можу залишатися вдома і грати у відеоігри, і мій бос не просить мене зайнятися з ним сексом", - додала актриса, пояснюючи, чому не хоче зніматися у фільмах і серіалах.

Однак Ван Дін не планує ставити хрест на своїй кар'єрі. Вона розповіла, що працює над власними проектами і шукає спонсорів, які їх профінансують.

Зірка серіалу "Дуже дивні справи" розповіла про домагання
"Тоді я зможу контролювати свій власний набір, і я не збираюся просити своїх акторів спати зі мною, так що це круто, правда?",- додала актриса, але так і не уточнила, який саме продюсер пропонував їй секс утрьох.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні