--> Коли в Україну увірветься справжнє весняне тепло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли в Україну увірветься справжнє весняне тепло

0
Коли в Україну увірветься справжнє весняне тепло
Погода в Україні на початку березня не дуже радує теплом та сонячною погодою. І в деяких областях зима ніяк не хоче йти – ночами все ще є мороз, а вдень продовжує засипати мокрим снігом та снігом із дощем. Проте до тепла залишилися лічені дні, пише Styler.

Коли в Україні потеплішає
За даними синоптиків, потужне потепління прийде вже наступного тижня. Нічні морози швидко зміняться на плюсову температуру, а до середини березня варто очікувати на підвищення температури повітря вдень до +12 +14 градусів.

"У вівторок тепла в Україні побільшає, у західних областях можливо до +15 +17 градусів. Хто сьогодні замерз і кого засмутив сніг, потерпіть, завтра-післязавтра буде краще", - пообіцяла українцям синоптик Наталка Діденко.

Потепління після 11-12 березня раніше обіцяв народний синоптик Станіслав Щедрін. Він спрогнозував підвищення температури до +13+15 градусів, подекуди до +17 градусів. Але разом із потеплінням в Україну також прийдуть дощі та навіть грози.

Синоптик Ігор Кибальчич прогнозує, що з середи в Україну прийдуть атмосферні фронти та циклони, які принесуть дощі до Лівобережної частини країни, а у західних областях можливі сніг та мокрий сніг.

До кінця другої декади березня прийде антициклон – він принесе невелике зниження температури у Правобережній частині України та суху погоду.

За даними Кибальчича, вже з 14 березня денна температура почне підніматися до +8+14 градусів, у західній частині – до +17 градусів. Ближче до кінця тижня очікується похолодання у північних та західних областях. Можливий мокрий сніг з дощем.

На наступні вихідні в Україні знову буде холодно, від +2 до +8 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні