В російському полоні загинув учасник «Ліги Сміху». ФОТО

0
В російському полоні загинув учасник «Ліги Сміху». ФОТО
На фронті загинув відомий український гуморист, актор та учасник «Ліги Сміху» Роман Іваненко.

Трагічну новину повідомив у Facebook голова Кам'янець-Подільскої районної ради Михайло Сімашкевич, пише ВСН.

«Ми завжди пам'ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він дійсно герой! І він завжди буде в нашому серці. Щирі співчуття рідним та близьким. Світла пам'ять захиснику», - йдеться в повідомленні.

Сімашкевича повідомив, Роман отримав тяжке поранення в бою та потрапив у російський полон 24 лютого, де йому не надали медичної допомоги. Життя гумориста обірвалося 28 лютого. Чиновник заявив, що тіло захисника вдалося повернути.

Відомо, що Роман Іваненко – учасник «Ліги Сміху», виступав у команді "Наш формат". Війна застала його у Німеччині. Але, Роман одразу ж повернувся до України та зайнявся волонтерством. Потім він пішов на фронт добровольцем.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні