Стало відомо, яку війну хоче вести путін

0
Стало відомо, яку війну хоче вести путін
Майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман погоджується з прогнозом розвідки США, за яким президент РФ Володимир Путін планує вести затяжну війну проти України з паузами в боях.

Він заявив, що це цілком ймовірно, адже РФ накопичила великі сили, переважно в піхоті, яку вона кидає на поле бою без підтримки технікою, пише Обозреватель.

"Путіну вкрай необхідно зробити якусь паузу, щоб накопичити сили. У Росії виробляють снаряди, виробляють танки. На сьогодні вони можуть виробляти приблизно один танк на день, але це менше, ніж вони втрачають у боях з українською армією. Тому пауза дуже потрібна", - пояснив Гетьман.

Він додав, що Росії треба привести до ладу свої збройні сили, доукомплектувати й озброїти їх важкою технікою. Та наразі вона зосереджена на просуванні на Донбасі, де її війська зазнають колосальних втрат.

"Нам затяжна війна точно не потрібна. Вона потрібна Путіну. Чи вдасться нам цього уникнути? Поки що треба тримати оборону і готуватись до наших контрнаступальних дій. Все залежатиме від того, наскільки ми зможемо підготувати сили", - підсумував майор запасу ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні