Українці можуть отримати по 2200 гривень допомоги на дитину

0
Українці можуть отримати по 2200 гривень допомоги на дитину
Українці можуть одержати нову грошову допомогу у розмірі 2200 гривень на одного члена сім'ї. Претендувати на фінансову підтримку можуть опікуни, дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім'ї та інші соціально незахищені категорії. Про це повідомляється на офіційній сторінці благодійного фонду "СОС Дитячі Містечка".

У фонді зазначили, що українці можуть подати заявки на отримання фінансової допомоги у розмірі 2200 гривень на одного члена сім'ї щомісяця. Кожна сім'я може подати лише одну заявку. Виплата допомоги здійснюється протягом 3 місяців.

Виплати зможуть отримати лише ті громадяни, що раніше не отримували допомоги від цієї благодійної організації та належать до однієї з категорій:

сім'ї у складі прийомних сімей;
дитячі будинки сімейного типу;
опікунські сім'ї, де виховується хоча б одна дитина-сирота або дитина, позбавлена ​​батьківського піклування.

При цьому важливо враховувати, що ця допомога надається не у всіх регіонах. Отримати виплати можна у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні