Поліція зловила окупанта, який переховувався пів року. ФОТО

0
Поліція зловила окупанта, який переховувався пів року. ФОТО
Правоохоронці Харківщини 13 березня викрили передягнутого у цивільний одяг російського військовослужбовця, який переховувався на території області з осені, повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

У повідомленні вказується, що російського окупанта біло виявлено нарядом батальону поліції особливого призначення під час патрулювання селища Куп’янськ-Вузловий.

Затриманим виявився 42-річний мешканець московської області, який у складі російської армії атакував Україну та воював проти української армії.

Окупант розповів, що після звільнення місцевості українськими військами, він переховувався у покинутих будівлях на території Купʼянського району.

Затриманий був доставлений до Куп’янського відділу поліції. Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини перебування окупанта в Україні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні