В ОК «Південь» назвали напрямок, на якому рф накопичує сили: чи свідчить це про підготовку до наступу

0
В ОК «Південь» назвали напрямок, на якому рф накопичує сили: чи свідчить це про підготовку до наступу
Українські сили продовжують вести на південному фронтрі контрбатерейну та контрдиверсійну боротьбу, ситуація повністю контролюється Силами оборони.

Про це розповіла керівниця пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк у телемарафоні.

Вона впевнена, що російським силам не вдасться просунитися вперед. На це є декілька причин. Перша - це географічне положення. Друга - лінія фронту пролягає саме через Дніпро. Як правило, водна перешкода – є основним розподільником між силами. Третя - партизанський рух в окупованих населених пунктах, які допомагають боротися проти росіян.

"Просунутись на Півдні їм вже не вдасться. По-перше, навіть географія нашої країни передбачає їм додаткові перепони – Дніпро, Дніпровський лиман", - пояснила Гуменюк.

Вона підкреслила, що їхня концентрація на Запорізькому напрямку означає, що вони готові до оборони, але не до наступу.

"Їхня концентрація на Запорізькому напрямку свідчить про те, що вони готові радше до оборони, ніж до якихось активних нападів. Однак Сили нашої оборони з іншого боку абсолютно готові до розвитку будь-яких подій" – додала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні