--> Українців попередили про аномальну спеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців попередили про аномальну спеку

0
Українців попередили про аномальну спеку
У частині областей нашої держави знову дещо знизилася температура. Однак, в цілому цього тижня синоптики прогнозують в Україні аномальне тепло, пише 24 канал.

Упродовж тижня в Україні збережеться аномально тепла погода, часом із дощами, а на Заході в окремі дні пройдуть снігопади та сформується тимчасовий сніговий покрив. Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

«Через активне надходження повітряних мас середземноморського походження, температурний фон очікується вищим за норму на 5 – 10 градусів», – зазначив Кібальчич.

Також він писав, що вже з середи через падіння атмосферного тиску та перетворення баричного поля, активізуються атмосферні фронти і циклонічна діяльність. Це спричинить дощі на Лівобережжі, окрім того, у західній частині можливий сніг та мокрий сніг.

Цікаво, що за словами синоптика, під кінець другої декади березня кількість опадів зменшиться внаслідок антициклональної діяльності та підвищення атмосферного тиску. При цьому температурне тло знизиться на кілька градусів, особливо на Правобережжі.

Також згідно з прогнозом Кібальчича, температура повітря вночі середи -1...+5. Вдень +8...+14 градусів, у Криму місцями навіть до +17 градусів.

Вночі 16 березня також -1...+5, вдень до +15. У південних і східних областях подекуди до +18, тим часом на Заході, ймовірно, 0...+5.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні